Navštíveno 1649x

30.12.2014, 22:16 |
deda netuší někdo proč se mi zobrazují topované příspěvky několik let staré.. viz obr..??

30.12.2014, 22:16 |
deda

30.12.2014, 22:18 |
wefa Možná zkus vymazat cache a uvidíš, ale spíše chyba jinde.
Taky mám stejnej problém....
Někde jsem tu zahlídl od Daryla něco o automatickým topování nejčtenějších příspěvků mám pocit .
A proč máte zobrazené všechny? To mám leda tak, když chci vyhledat nějaké téma, ale jinak jedu pouze new podle detata založení a nikdy nebyl problém...
Stejny problem
Samovolne mne to odhlasuje a pak se vsechny prispevky zazluti
Stejny problem
Samovolne mne to odhlasuje a pak se vsechny prispevky zazluti
Myslím že Daryl testuje a moc se nedaří... :D

30.12.2014, 23:11 |
Fonfy to iste vid. obr. c. 1
nejako sa to pokazilo
Mně to ve Firefoxu funguje normálně.

30.12.2014, 23:22 |
wefa Já jsem také OK v Chromu...
myslím, že ti, co mají nastavené zobrazování jenom nepřečtených, jsou v pohodě.

30.12.2014, 23:33 |
Ravo U mě taky peklo, všechno žlutý a divoký - IE 11
Psal jsem to už na začátku a i v minulosti a nějak nechápu, proč by měl mít někdo nastavené něco jiného než nečtené? Jako mít tam všechny, tak uhlídám půl věcí na fóru...
mám nastavené nečtené a stejně se mi to žlutí :(
dr.marty: a máš ty témata přečtené? Klepni dole ne Reset New a zmizí.
Dela to i na neprectenych

31.12.2014, 01:17 |
Daryl (A)
Hehe funguje to :)))
Za par hodin to zmizí ;) musel jsem kvuli testu dat vetsi range abych videl ze fce maká jak ma.
Jsou to příspěvky, ktere ve sledovaném období dosáhly více ne 50 bodu. Normálně je období mesic. Ted jsem to natáhl na více nez rok :)
My jsme pro tebe jen takovy vovce, co?:-))
Dr.marty: Jasne ze oznaceny post budes mit zlute pokud do nej nekdo neco napise i v nectenych, ale nejak nechapu, proc mit zobrazene vsechny posty (mimo casu kdy hledam starsi tema).

31.12.2014, 10:15 |
AR tak to není jediná věc kterou nechápeš a zase cpeš lidem svoje moudra i když by to stačilo napsat jen jednou

31.12.2014, 10:36 |
htd :D
je to jasny Daryl spolupracuje s firmou Sappa tak žlutý no
AR: Nikomu nic necpu a jak vidis jednou to asi nestacilo. Napsal jsem to a stejne su tu dalsi divili, ze toho maji plnou stranku...
Ale pokud tebe bavi listovat po strankach a hledat kde sviti new, tak to tak klidne delej, ostatne u tebe bych se tomu nedivil...
AR: Docela často co otevřu tak vidím tebe jak jen tupě cintáš na Tunera.. Nechceš toho nechat!? Seš jak malej blbeček! Nebo mu to piš na mail či sms,ale tohle je docela dost.. Jak zaprděnej malej chlapeček..

31.12.2014, 17:01 |
DaveF Tuner#2: musíš si to dát řadit dle aktivity a ne podle založení, zobrazení všech příspěvků mi taky vyhovuje nejvíc
DaveF: Dle aktivity je to dle mě total nesmysl. Zkusil jsem to teď v ostatní a jako první mám staré posty kde se je sice nejvíc příspěvků a přitom nečtené mám až na druhé straně a musím je "hledat" dle symbolu new. Mám raději když jsou posty v tom sledu tak jak byli založeny + mě stačí když vidím ty, kde někdo něco psal ;) Ale každému dle chuti, jen jsem chtěl ukázat, že se tomu Darylovo testování dá vyhnout a třeba si to časem někdo oblíbí. Já už bych tu nechtěl fungovat jinak.

31.12.2014, 17:16 |
DaveF do včerejška se to chovalo normálně, dál to asi nemá cenu řešit, Daryl psal, že se to spraví samo :-)

02.01.2015, 19:24 |
Daryl (A)
Staci mit nastaveno neprectene a nemusíte nic řešit. Zobrazit vse dávám jen kdyz opravdu hledám neco nekonkretniho
Collin: Předpokládám, že na to opět nebude reakce stejně jako když už ho ve fóru upozornil mrazík. To už je leta stejný...
Daryl: Necpi lidem svoje moudra :))

02.01.2015, 23:34 |
Daryl (A)
Tuner: spousta lidi ani nevi ze tam ten přepínač je :)) a uz vubec jak funguje ;)
JJ však už jsem to tady i v minulosti několikrát psal a stejně tam někdo má pořád všechny což taky nechápu ;)